A commercial space is remodeled and transformed to include and attractive reception area and new auditorium.

 


The exterior of the space.

Demolition of the existing space is undertaken.


  

A partition between the reception area and auditorium is framed.

 


A platform in the auditorium is constructed.
 


The platform is completed and new carpeting added.


The auditorium is carpeted.
 
 

 


Rest room, sink, and drinking fountains are upgraded and installed.

 


The completed reception area.  Note the addition of new double doors to the auditorium.

The auditorium is completed and ready for use.

BACK

 

 
________________________________________________________________________________
  
Content Copyright © 2017 by Tambah and Sons Construction. All rights reserved.
   Design of website provided by and Copyright © 2017 by Borealis Enterprises, Inc.  All rights reserved.
__________________________________________________________________________
  
  To report problems with this website, contact the Tambah and Sons Webmaster